Followers

Wednesday, 21 December 2011

Pelik Tapi Benar

Pelik tapi benar kan? Hah itulah yang Papa nak ceritakan ni. Ini bukan berkaitan tentang arnab tetapi spesis kejadian darinya juga. Tapi sorry Papa lari sikit dari tajuk. Kali ini Papa nak share tentang satu story yang Papa baca kat blog. Terlihat satu entri ini, begitu mengasyikkan bila membaca dan memerhati. Papa pun pelik dengan soalan tuan blog ni bertanya. Soalan dia Bagaimana...? Jadi sotrymory nyaa, begini:

Apa yang korang nampak pada gambar dibawah ini
| |
| |
VVV
VV
V

Hah? Nampak tak? Ada something tu...
Jadi janganlah bertanya apa-apa lagi pada Papa. Mula-mula memang Papa sendiri tak tahu nak jawab macamana. Sebab Gambar ini terlalu jauh untuk dijelaskan. Jadi tak nak buang masa, mari scroll ke bawah lagi dan nikmati kejadian yang Pelik TAPI Benar.

gula-gula hati






gula-gula kasar





gula-gula halus





perjelaskannya sendiri ea:

Kejadian itu
Lorh kambing rupanya!
Sepasang @ adik-beradik?

Jadi tolong perjelaskan pada Papa, macamana dua ekor kambing ini boleh berada disitu? Nak selamatkan satu masalah juga, karang bila selamatkan. Derang tengah meronta, jatuh ke bawah pula. Dah dua masalah ni, macam² kejadian rupanya. Allah Maha Mengetahui amin...

SUMBER : AmekKaw

4 Bunny Comey:

fRaMe+LenSeS said... Reply Comment

oikkk camno leh ter naik atas tu neh? huwaaaaa

MAT SOM said... Reply Comment

Kambing ajaib ni boleh terbang

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Frame | itu yg pelik ni.. adehs laaa

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Mat Som | Owh derang ni kambing ajaib ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...