Followers

Tuesday, 27 December 2011

Arnab Comel Yang Kelakar


Olla amigos.. Sehat ke semua harini dan semalam semalamnya.. Si Comel sehat ke tidak? Kalau tak sihat jgn lupa bawa ke vet ea. Kasi dia sihat semula, nanti xsihat leh jadi kemurungan pula. Shenta Papa kat rumah tu pon tidak sehat, tapi Papa xbawa ke vet cuma ubati sendiri. Alhamdulillah dah beransur pulih sikit demi sedikit.

Kali ini Papa nak kongsikan something yang very funny jugalah rasanya. Sekali sekala kan, ape salahnya kita nak bergurau senda sesama blogger ahakz. Papa ada terjumpa dalam google. Tapi tak tahu la kalau korang ini funny ke kehkehkeh.. Apa tunggu lagi, jom scroll ke bawah dan lihat adegan arnab ini beraksi kelakar.


Ada beran ke camni? 
Selamat tinggal kawan²..
Dgn gigih tunggu jentolak tiba LOL..
Macam ini pun ada?
Cer cari, mana arnab tu?
Menyerah diri kat Lightsaber
Menukang ke?
Countdown utk New Year sekali ahakz..
Siapa nak main Rugbi??
Selamat Tinggal penukang berjaya! LOL
Look! Merokok itu merbahaya ye :D
kenapa gelap dunia ku..
JANGAN ditiru gaya ini!
Bila nak runtuh ni..
Boleh jadi peperangan Galaksi ni..
Bijak mengalahkan tuan..
Baik kasi sembelih buat satay ajo
Berkesan ke cara ni nak bunuh diri?
Memang cari nahas betullah kehkeh..
#Eh. Boleh tumpang bunuh diri ke? :D
Wah pandai menukang, pandai juga menyukat..LOL

Ini lah cara terbaik arnab nak bunuh diri. Jadilah ia nya satu bahan jenaka sahaja ea. Jangan sampai terikut² pula and Papa nak minta maaf sebab panjang sgt entry kali ini dengan gambar². Jumpa lagi.. :D

WARNING : DONT DO THIS AT HOME!!

4 Bunny Comey:

ahsfantasy24 said... Reply Comment

Huhu,
tak dapat bayangkan kalau tuan
dia tu duduk:D

Latest Post:
1. Bukan tak nak tolong tapi Melayu berniaga macam pelahap muflis
2. Bukan manja gedik mengada-ngada nak selalu berteman.

Papa PUSS said... Reply Comment

| @ahs | haha sah sah tuan dia fikir dok atas air..;)

Myra Jay said... Reply Comment

Heheee, mmg comel..

Kira cik nab frust le ni smpai nak bunuh diri :)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @myra | haha stress keje kot..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...