Followers

Thursday, 12 January 2012

Tahniah Follower Yang Gebu

HORRAYYY!!
Korang mesti xpercayakan? Itulah satu keajaiban BLOGGER. Tidak sampai 1/2 jam entri Papa yang INI. Follower yang Papa hajati telah pun muncul. Follower yang ke-100 ini telah berjaya menembusi pasaran Apezs Shop Online. Papa nak nanges @ happy? Celaru dah rasa, ada juga blogger yang sudi datang ke blog Papa. Jadi dengan ini Papa nak tunaikan janji yang Papa dah buat. Mari kita review blog si gebu ini.


REVIEW :

TOTALLY MY STORY satu nama blog yang unik kerana ape? kerana dia punya pasal la #Gurau je. Walaupun Papa tidak berapa kenali owner blog ini. Papa menilai dari segi kekecohan blog dia ye kawan².. Dari sudut mata halusinasi Papa ni, blog dia sgt simple. Maybe owner dia pon simple tapi pembersih dan kemas.

Yang Papa xboleh terima, dia ada SG. SG tu bermaksud Sugar Glider @ dikenali sebagai Tupai Terbang. Bukan Kluang Man ye abg², kakak², adik² salah tu. SG ni salah satu pet feveret Papa la. Tu yang jeles bila tengok dia ada SG. Nak tahu lebih lanjut pergi ke blog dia cepat. Ada hot NEWS juga tau, jom tengok copy paste sedikit blog Cik Aini.

Eh entri cik gebu tu bukan utk Papa la. G tengok xcaye, mandai je korang ni.. #Blushing.
Owh mcmane nak pergi ke blog Cik Aini ye. Klik sini Cik Gebu

8 Bunny Comey:

NUR AYNIE said... Reply Comment

eyhhh....sumpah tak plan nak jadi yg ke 100... tdi tgk 98 ingat jd yg ke 99..-.- but anyway thankssss...hihihi

misz_eyza said... Reply Comment

tahniah la dpt direview...blog sy tanak review jugak ker hehe...

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Ani | Hehe itulah namanya keajaiban blogger world.. Apa² Papa ucap thanks & Tahniah ea :)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @eyza | alor alor... nti Papa wat segmen ke.. Atau Papa terdetik nak review blog.. Papa buat..;)

Zul n Azizi Boarding Pets said... Reply Comment

TAHNIAH Papa PUSS...dah ramai follower ye.. :-)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @ZABP | Terima Kasih banyak2x.. Alhamdulillah...

hawiz said... Reply Comment

tahniah

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Hawiz | sama².. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...