Followers

Wednesday, 28 December 2011

Wordless Wednesday #2


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa² description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa² penjelasan. Cer teka?! :D

14 Bunny Comey:

Lelaki Ini said... Reply Comment

cumel!

Papa PUSS said... Reply Comment

| @LI | memang tersangat2x..

Zana Adieyza said... Reply Comment

comel sesgt!!!!

Papa PUSS said... Reply Comment

| @zana | mmg comel sgt..;)

fiey zara malaiqa said... Reply Comment

papa tgh pegang ikan?mungkin.
hish comelnyer..rase nak tampar..

Papa PUSS said... Reply Comment

| @fiey | Huhuhu Papa xbg makan ikan.
Bg makan 'biskut' dia jew..

Zul & Azizi Boarding Pets said... Reply Comment

Dah jatuh chenta dgn sicomel ni ke?? hmmmmm...kan Papa PUSS.. :-)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @ZABP | A'ah mmg dah jatuh hati dgn si comel ni.. Entah laaa

wahida said... Reply Comment

geramnya ngan si comel ni...

Papa PUSS said... Reply Comment

| @kak Wahida | geramm kan tgk muka dia hehe..

Zul & Azizi Boarding Pets said... Reply Comment

Mesti dah tak suka nk bela PUSS lagi kan...sedihnya... :-(

Papa PUSS said... Reply Comment

| @AZBP | tak lah.. PUSS ttp terpaut.. Ini female.. Tu yg suke sbb klu dpt nak kasi kat PUSS..

Atiqah Zakaria said... Reply Comment

kUCING NI TENGAH TENGOK SOMETHING YANG COMEL KOT. IHIHIHI :)

SURIA AMANDA said... Reply Comment

papa ni asyik amik gambar saya sampai saya teleng..mesti mama amanda yang ajar ni...hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...