Followers

Tuesday, 13 August 2013

Boarding Bulan Ogos 2013

Raya masih terasa dikala 6 Syawal ini, tetapi raya kali ni cuti raya ramai yang ambil awal. Owner-owner yang hantar boarding pon dah ada yang mengambil anak bulus memasing. Ada yang masih diboarding sehingga hujung minggu ini. Rindu dengan keletah anak-anak bulus dari pelbagai owner. Anak derang ada yang kuat jerit, kuat makan minum, kuat tido, keluat melompat. Papa PUSS suka giler tengok derang, pasti rindukan mereka lagi. Tak mengapa ada rezeki AGBG, pasni owner mereka htr boarding boleh lah Papa bermain hehe. Alhamdulillah juga kerana ini adalah rezeki Papa yang baru nak bermula dengan biz boarding  & grooming. Feedback yang baik dari pelanggan yang datang. Oleh itu selamat menjamu mata melihat gambar-gambar boarding hehe.

 Suasana Boarding Room dengan anak-anak bulus dari pelanggan AGBG. Keadaan bilik yang selesa nyaman dan sejuk (24/7 cooller ON).

Owner Name : Syabil Nizam
Pet Name : Penelope
*Package : B

Owner Name : Ekkyn
Pets Name : Romie & Julie
*Package : A

Owner Name : Ekkyn
Pets Name : Tessa, Stella & Shiro
*Package : A

Owner Name : Jmie Yussof
Pets Name : Jovian
*Package : A

Owner Name : Fazly
Pets Name : Franky
*Package : A

Owner Name : Fazly
Pets Name : Risyhi
*Package : A

Owner Name : Fazly
Pets Name : Teh & Chubby
*Package : A

Owner Name : Fazly
Pets Name : Ci Chill
*Package : B
Owner Name : El Mo Aniss
Pets Name : Caramel
*Package : B
- Boleh rujuk poster yg diatas bagi status yang bertanda *

Ini lah dia sebahagian anak anak bulus pelanggan AGBG. Mereka sangat² comel. Tidak boleh dinafikan lagi hehe. Terima Kasih Papa PUSS nak ucapkan kepada anda yang mempercayai perkhidmatan Papa. Kalau sudi datang la lagi yea. Jadi anda tunggu ape lagi, jom terjah tempat papa utk boarding mahupun grooming. Papa sentiasa buka tempahan dari anda. Cara menghubungi Papa melalui talian 010-4344396(sms, call), 018-8731986(whatsapp). Melalui Facebook anda search Apezs GP Boarding & Grooming, boleh PM Papa disitu.


Akhir kata Papa ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin jika ada salah dan silap yang secara sengaja mahupun tidak disengajakan.

0 Bunny Comey:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...