Followers

Thursday, 18 October 2012

Mengenali Jantina Hamster

Hah? Kamu tak tahu mana male(jantan) and yang mana female(betina)? Occay mari Papa kongsikan ilmu tentang bagaimana mengenali jantina baby comel awak tu. 

Ciri Jantan : hamster jantan adalah letak titik yang berjauhan. Hamster jantan sgt senang dikenali dari telur nya yang besar.

Ciri Betina : hamster betina adalah letak titik yang berdekatan. Size dia lebih kecil dari jantan.

4 Bunny Comey:

~~zana@pb~~ said... Reply Comment

Eiii...akak tak berani tengok bawah hamster...hehe...kalau arnab ok juga.

wahida said... Reply Comment

mlm tadi anak yg sulung mintak nak bela hamster, tapi kami tak bagi sbb anak2 masing ada lelah...huhu...

Papa PUSS said... Reply Comment

@~~zana@pb~~ Kenapa xberani kak? ngeeee..

Papa PUSS said... Reply Comment

@wahida Kalau lelah mmg bahaya utk membela haiwan yg berbulu. Nanti tambah teruk pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...