Followers

Thursday, 18 October 2012


HELLO!! Adoi lama giler Papa tak update blog nie. What happend?! Don't know sebenarnya, Papa dah busy sgt dengan dunia seni and cat. Sampai Papa terlupa akan bisnes arnab. Papa dah slow dgn biz arnab ni, tetapi kalau ada permintaan Papa akan cuba dapatkan.

Nak tau apa hobby Papa yg terbaru? Ada berkaitan dengan arnab juga. Tadaaa Papa bela hamster yg comel lote tu. And Papa tambah hobby baru bela Budgie Bird juga hehe. Boleh ke Papa campor kan hobby baru nie dengan blog ini yea?! Waras or sesuai ke?! Apa pandangan korang?! 

Kalau sudi berikan lah pendapat ye ahakz..

2 Bunny Comey:

Ikmal said... Reply Comment

Assalam, boleh apa... hamster tu pun comel juga... Budgie Bird tu apa erk? hehehe

Papa PUSS said... Reply Comment

@Ikmal
Hehe Budgie Bird tu burung hiasan juga. Nanti Papa akan cuba update kan.. Betul ke sesuai dgn ini blog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...