Followers

Wednesday, 11 January 2012

Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic



Nama : Mohd Hafiz a.k.a Papa PUSS
Tempat tinggal sekarang : Putrajaya
Join Blog sejak : Disember 2011 (actually dah lama join blog tp itu blog lagi satu)

Adam macam ini boleh ka? Kalau kena reject, bagitahu ye ngeeeee...

Kepada sesiapa yang berminat nak join, jangan lupa ye. Klik pada ruangan ini -> AdamMaya *kehkeh.. Mana nak tau, hangpa yang berjaya. Papa PUSS xpaalaa saje nak memeriahkan suasana. Terima kasih sebab sudi terima penyertaan Papa ni Adam na. Wink!

12 Bunny Comey:

Teenager Housemaid said... Reply Comment

wah...segak gambar..muehehe

khairul said... Reply Comment

menarik gak klu join ni

Papa PUSS said... Reply Comment

| @tH | hehe segak ke? terima kasih ;)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Khairul | Join jgn tak join..;)

Alvin Shah said... Reply Comment

well, spect ko tu yg mahal dowh..haha!! dgn ini, aku ngan rasa tawadhuk nyer mengumumkan xdpt aku nk join contest ni sbb 1st blog aku xfofular kot..2nd, tgk pose maut ko tu, mkn hati aku tau..haha!! sbb aku xmampu nk pose camtu..sah2 ler aku kalah bro..haha!!

Papa PUSS said... Reply Comment

| @alvin | Haha sengal lah ko ni.. yg ko tgk picture aku nape.. fokus pada segmen sudeh hahaha.. apelah xnak join plak.. sudeh ko..:p

Nunaayat said... Reply Comment

cool gmbar....spec tu bergaya....:)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Nun | Thanks.. Spect jg semua org nampak ea hahaha

NUR AYNIE said... Reply Comment

menyinggahhhh...hihih

remyhazza said... Reply Comment

Dah ohsemm sangat dah tu.....
nice pic

Papa PUSS said... Reply Comment

| @nur aynie | Tahniah utk kamu..:)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @remy | adoila.. ohsemm tu hensem ke? hahaha mana ado..:D TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...