Followers

Friday, 13 January 2012

Contest Header Baru

*Ini sticky post, sila scroll ke bawah utk new entri.


assalamualaikum..

Tengahari dah pon berlalu, korang dah lunch ke? Papa ni jenis xsuka makan, so malas nak citer makan apa noon td haha. Dah merepek je Papa ni kan. Actually mcmni, Papa fikir² kan dah lama juga ni. Papa ingat nak buat segmen pencarian header yang tercantik untuk blog Papa. Jika ada pemenangnya dan sambutan agak hebat, Papa ada hadiah utk pemenang.

Jadi bila difikirkan ada ke yang nak sertai segmen header tercantik utk blog Papa ni? Apa² pon Papa sekadar berusaha, yang tentukan ia berjaya adalah ANDA dan dariNya. amin. Mesti ada yang tidak sabar nak sertai dan ingin tahu apa yang perlu untuk menyertai segmen ini kan? Jangan risau dan pening², Papa akan beritahu kelak dalam entri yang baru. Ini Papa sekadar utk mewar-war kan terlebih dahulu. Papa juga nak korang yang baik mulia ni, promotekan juga segmen ni.

Siapa nak kalau hadiah yang papa kasi tu adalah seekor Arnab?? 

28 Bunny Comey:

Lelaki Ini said... Reply Comment

macam best jewk!

Papa PUSS said... Reply Comment

| @LI | Best ke? Klau best, wanna join?

Miss Nadya said... Reply Comment

papa...macam mana nk juin..ngee...minat nih..:)

nak mainan untuk anak2..:)

p/s :: papa jgn marah2.nge..:)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Nadya | Betul ke ni? Nak join ke ni? WOW Papa happy!! :) nanti Papa update kan lagi.

Miss Nadya said... Reply Comment

makna org xnmpk..:)

p/s :: hah??hidup??papa nk hantar??boleyh kot..xde hal..ngee..:)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Nadya | Haha kalau yang hidup ni mmg la leh je nak dijadikan adiah Nad.. Tapi kalau org tu dok jauh, camne nak hantar hehehe..

Miss Nadya said... Reply Comment

tak payah lah bende idup..ngee..:)

cikladybird said... Reply Comment

mcm best je dpt arnab...hehehe...

the::bored::sha said... Reply Comment

comelnya arnab.. baby arnab tu..huhu. saya mau !!! huhu

Aqmar Ismail said... Reply Comment

Heee :D dapat arnab la.

aalia shahira said... Reply Comment

nak join jugak.tapi header tak cantik pon.muahah ngee

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Nadya | Hehe maksudnya bagi benda yang mudah dhantar la ea.. Okaylah..:)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @CikLady | Best dpt arnab ye? Boleh ajew.. Tp kalau menang, camne nak htr tu hehe..:D

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Bored | Hehe nakye? boleh je tp join the contest hehe..:)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Aqmar | amcam berminat ke? jom join hehe...:D

Papa PUSS said... Reply Comment

| @aalia | Join je, alah nak kisah header cantik atau tak.. Itu biar saya tentukan dlu..;)

aku budak coklat said... Reply Comment

nice header :)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @ABC | Haha mesti xbaca entri la tu.. kehkeh #tetiba header cantik.. ape2 pon makaseh..;)

MaryaYusof said... Reply Comment

Salam PapaPuss...
lama tak dtg sini... dulu try masuk blog ni tp xboleh...tak tahu knp...skrg alhamdullillah nasib baik dah boleh :) I tak reti buat header lah... tgklah blog I header pun xde... :(

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Marya | Wsalam.. yeke? ada masalah ape Papa pon xsure kalau mcmtu. Setakat ini Papa masih dpt online.. Alah sekadar mencuba ape salahnya kan..;)

Qhaifa Nur said... Reply Comment

menarik hadiahnya.....

~~zAnAfAhMi~~ said... Reply Comment

Assalammualaikum dihari jumaat yg mulia.......wah..mukadimah sopan ni. Papa puss kwn dgn papa hero tak? Saje je......ala...kontes2 ni bukan mknn akk la. Dulu akk takot gila dgn arnab, skrg ok skit sb pernah bela.

Akk nk follow tp x nmpk button follow, nnti akk check semula.

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Qhaifa | Hehe menarik ke?

Papa PUSS said... Reply Comment

| @zana | wsalam. Terima kasih kak kerana follow.. adoilaa xkan lew saya yg xberapa hensem ni leh kwn ngan Papa Hero hahaha..

c'axoera said... Reply Comment

ada yang leh buatkan x heheheh :p

Papa PUSS said... Reply Comment

| @CA | Apezs pon nak suruh org buatkan hehehe.

hawiz said... Reply Comment

cam menarik

Papa PUSS said... Reply Comment

| @hawiz| Tunggu ape lagi kan.. Join la nanti..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...