Followers

Monday, 16 January 2012

Cuti DiHari Gaji LOL



Selamat Pagi semua. Selamat bekerja pada yang bekerja, selamat menyambung cuti pada yg bercuti macam Papa. Entri kali ni ringkas sahaja, saja nak mengucapkan hello kepada semua. Hari ini walaupun bercuti tapi busy dgn kerja lain. Pagi ni nak cantikkan arnab-arnab Papa yang dah ada pembeli. Tengahari ni dia nak datang ambil. 

Selepas tu, Papa nak pergi kedai petshop pula. Nak beli barang-barang kitten yang baru. Sebab malam ni nak pergi amik kitten female persian kat KL. Selepas ni PUSS Raff Papa dah xkesunyian dan keseeorangan lagi dah. Sudah ada gf tu. Harapan Papa moga PUSS ni dah xnoty dan back to habit as a cat not rabbit anymore. Hopefully lah. Doakan bersama ea.

Ok ye korang, jangan lupa sarapan kalau belum sarapan. Jangan lupa bagi sarapan pada arnab korang tu. Adios amigos, jumpa lagi nanti. Papa minta maaf xsempat arini nak BW pada blogger yang terhebat. Kalau sudi tinggalkan link pada komen utk Papa terjah bila free.

p/s : contest header bakal bermula pada 18hb Januari 2012 sempena Besday PUSS Raff.

4 Bunny Comey:

Lelaki Ini said... Reply Comment

bestnya cuti..
malas betul nk keje hr isnin

misz_eyza said... Reply Comment

selamat bercuti papa puss...eyza dah buat tuto tue...try laa buat nanti ekk...kalau tak phm , leh tny yer.


http://slumberzgurll.blogspot.com/2012/01/cara-letak-reply-komen-pada-setiap.html

c'axoera said... Reply Comment

sonot eyh...gaji pastu cutii..:D

Suhami Ahmad said... Reply Comment

papa puss ni musti kojo gomen kan.....ha, nampak macam hebat pertandingan tu, tema arnab ek?


p/s : bulih joint lagi cucu pilihan atok tu as long as penyertaan tak sampai 50....jom =)

http://anaknegori.blogspot.com/2012/01/50-cucu-pilihan-atok-diperlukan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...