Followers

Thursday, 29 December 2011

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012

Dalam Papa dok research lagi berkaitan dengan Si Comel ANDA Arnab ni. Papa sekali sekala ingin join dan berikan sokongan kepada rakan-rakan blogger yang lain. Walaupun mereka bukan dari arena penjualan pets. Harap penyertaan Papa ini diiktiraf oleh semua ahaha..



Pada sesiapa yang berminat nak JOIN klik sini -> TerjahBlog2011. Now Papa nak tag 3 orang selepas semua dah settle buat. Harap yang di tag join la ea hehe..


11 Bunny Comey:

Suhami Ahmad said... Reply Comment

atok nak komen entry arnab beranak kat atas tu tapi kotak komen terlindung......wah, ganas jugak arnab betino kan...



p/s : Atok nak bolo. Tapi bulih tak kalo bawak tido?

SURIA AMANDA said... Reply Comment

arghhhhh..akak kena tag...

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Atok | Lorgh kenapa xleh komen disana haha.. org lain boleh aje.. alohai atok bola aje lorgh.. kalau nak bawa tido xboleh atok, tapi kalau atok selalu bermanja ngan dia tnp sikit pon kekurangan masa. insyallah mungkin boleh dibawa tido. sbb arnab ni suka berak so walaupun dia di latih toilet train tu.. dia memerlukan tmpt dia berak dari mula2 tu.. so takkan atok nak bawa sangkar dlm kamar hehe..

Papa PUSS said... Reply Comment

| @kak amanda | kak mmg kena jawab gagaga

puteri hanisah said... Reply Comment

dari segmen yg same....follow saya yerk~
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

puteri nur afiqah said... Reply Comment

hai...saya dari segmen yg sama..
sudah follow ^_^
sudi2la singgah ke blog saya...
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Patung Lidi said... Reply Comment

Followed!:D

kewchik said... Reply Comment

Dr segmen yg sme . folo yea .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

AtyraAqilah said... Reply Comment

Hi! Dari segmen yang sama. Terjah sini :)

http://eyrababymilo.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

missmashimaaru said... Reply Comment

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
thanks join segmen ni :)
maaf lambat terjah korang ya :)

♥GEE♥ said... Reply Comment

dari segmen yg sma
and dah f0ll0w awak.
sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...