Followers

Thursday, 22 December 2011

Papa With PUSS Raff


p/s : hoyyei.. FINALLY Papa dah dapat PUSS Raff back.. 2 month Papa tunggu PUSS, akhirnya semalam dia dalam dakapan Papa.. Tapi diawalan lagi, PUSS masih berasa takut sebab ditempat baru. Hopefully PUSS akan selesa dengan Papa. Papa sayang PUSS.. muaahss..

23 Bunny Comey:

mylovely-cats.blogspot.com said... Reply Comment

wah pandai plak dia posing tu kan...dah mula mengenali pemilik yang penyayang....PUSS raff: Hensemnya tuan aku ni kan...harap2 lah aku dapat kasih sayang sepenuh drnya nanti! I love u PAPA puss, Hug me ketat2 ye!"...ahaks.. :-)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @MyLovely | Alaa abg, sedih lak saya baca komen abg ni.. jgn camtu.. saya ase serba salah lak nanti.. Insyallah sehabis mungkin saya akan menjaga PUSS.. I Love PUSS Raff very much...;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply Comment

comeyyy...patik pon de new cat!!!!yihaaa


*coppp arini baru khamis..knape entry JUMAAT DAH KUAR????

c'axoera said... Reply Comment

da follow sini taw!!!!!! meyh folo balik okess :)

xoxo

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

Papa PUSS said... Reply Comment

| @A.F.A | PATIK ada new cat juga ke?
Share la nak tengok juga..
Amboi melawan ni haha..


#Ooops lupa la.. Nak buat sticky post.. :p

Papa PUSS said... Reply Comment

| @c'a | Dah follow already..:) Thanks

Aishah Jahirah(cik aisha) said... Reply Comment

muka kudus aje...comey la geram haih...

Zik said... Reply Comment

amboi comey kucing nih.... wink2...

Softtouch [Hanim] said... Reply Comment

sejuknya akak masuk blog ni..penuh ngan pets...akak suka!

mesti adik ni suka haiwan kan?pencinta haiwan namanaya..jarang blog yg cerita a psal arnab...blog awk ni bagus buat rujukan kepada pembela arnab..

Teenager Housemaid said... Reply Comment

comelnye mata kucing ni..:)

p/s: hehe..saya akan cuba beranikan diri untuk membela haiwan dulu...

Papa PUSS said... Reply Comment

| @aishah | geramm jg saya pon..;)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Zik | Comey ea..
xnak ke pelihara seekor? ;)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Kak Hanim | Saya mmg suka bela
pet kak.. kat rumah ada bunny and cat.. thanks sudi lawat..;)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @teenager | Okay belajar la awak bela kucing @ lain2.. seronok bela mereka ni..;)

khairul said... Reply Comment

comei nya ..geram tgk

sahromnasrudin said... Reply Comment

wow...hebat la....

Papa PUSS said... Reply Comment

| @khairul | comey ngeee

Papa PUSS said... Reply Comment

| @sahrom | ape yg hebat tu ;)

wahida said... Reply Comment

comel giler la meow ni...geram!! aku ni mampu tgk je cat yg comel2 ni, nak pegang mmg tak leh la sbb aku ada asma teruk...huhu...


salam bro...tengs drop by my blog n following mine...dtg sini nak follow balik....

nice blog!!

My girl said... Reply Comment

BW! nak tanya! nak sponsor utnuk contest tasya ke? atau tasya yg salah faham?

hawiz said... Reply Comment

comelnyer...

reza al-razi said... Reply Comment

alahai comei nye.. erm, suka tngok binatang comel, tpi x suka pegang.. hoho..

TiraPengemis said... Reply Comment

comey la...nk pegang!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...