Followers

Thursday, 22 December 2011

Adik Papa Dapat Keputusan PMR


Syukur alhamdulillah. Adek Papa dapat 8A keputusan PMR. Doa dari semua pihak utk dia. Menangis kejap Papa dgr berita mcmtu. Dia idamkan jam tangan, jadi Papa ingin tunaikan. Cuma Papa ni jenis xreti nak beli barang utk perempuan. Jam macamana ea nak dihadiahkan kepada dia. Korang kalau ada idea nak bagi, sila tinggalkan link picture jam tangan tu kat komen box tau. Hargai sangat², thanks.. (",)

8 Bunny Comey:

Lelaki Ini said... Reply Comment

adik sy pun dapat 8a!
alhmdulilah..
terbang duit rm 100
cz dah jnji dgn dia
hahaha

Papa PUSS said... Reply Comment

| @LI | Ngeee sama la adek kite..
takpelah untuk adek kan hehe..;)

Aishah Jahirah(cik aisha) said... Reply Comment

tahniah....haha mujur bukan tiap2 thn amek PMR...;p

Muhd Aqmar said... Reply Comment

tahniah!
huhu :D sekarang musim g-shock. cuba la tanya dia, minat ke tak g-shock ni :)

Mohd Khairi Khadzir said... Reply Comment

http://3.bp.blogspot.com/-RQhEezqoF_w/TqTSaS4TnbI/AAAAAAAAD-k/opl4YzjuCHY/s250/217263_1684263789986_1339363907_31503242_828218_n.jpg

cantik jam ni n murah..nak tau etails pg kat blog ni http://payedd87.blogspot.com/

hehe (^___^)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @aishah | Haha tiap2 tahun ni bukan nak ajar pemahaman tp kebengongan pelajar je haha

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Aqmar | G-Shock ea? utk perempuan pon ada kan.. thanks ea..;)

Papa PUSS said... Reply Comment

| @Khairi | Thanks.. saya akan terjah.. tp saya kenal la org tu.. kawan saya jg tu.. tp xtau pulak dia jual jam haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...